ASTRO-Code van de Ziel

De ASTRO-Code van de Ziel is een andere manier om aan je Ziel te werken. De benadering staat naast die van de DNA-Code. Andere eigenschappen van de Ziel komen hierbij in beeld. Maar het doel blijft hetzelfde: Wat valt er te leren over jezelf? Wat kan je bij jezelf veranderen om meer in lijn te komen met wie je werkelijk bent? Het is een nieuwe invalshoek waarbij de sterren de weg tonen. Alle informatie die we hierbij toepassen is aangegeven door Meester Anthon. De benadering verschilt daardoor inhoudelijk van de klassieke astrologie. Kennis daarover is hier niet van toepassing!

Vertrekpunt van de ASTRO-Code is je Geboortekaart. Die legt de positie vast van een serie planeten en asteroïden die voor specifieke Thema’s staan. Ze bevinden zich in een Teken, Huis en Kwadrant, wat een bron van bijkomende informatie is.

De Thema’s geven een breed domein van Zielseigenschappen weer: Ego, Bescherming, Onrust, Empathie, Onbesuisdheid, Overdadigheid, Structuur, Bevrijding, Transformatieve Kracht, Macht over jezelf, Gewetenconflicten, Laksheid, Zielewensen, Bedreiging, Zelfacceptatie, Chaotische ordening, Verhevenheid en Verwarring.

Tekens en Huizen staan voor Aandachtpunten: Onnadenkendheid, Meevoelendheid, Intensiteit, Meedogendheid, Boekenwijsheid, Relatiebereidheid, Vrijheidsbeleving, … om er enkele te citeren.  Maar al te vaak ligt je aandacht op de verkeerde plek. Dan ga je de mist in met deze Aandachtpunten. Daardoor komt de juiste invulling van bovenstaande Thema’s in het gedrang.

En er is meer. Aspecten tussen planeten en asteroïden geven informatie over Levenslange Leermogelijkheden. Tijdsgebonden Leermomenten volgen uit specifieke Transits. Ook Retro periodes spelen een rol. Met wat berekeningen ontstaat daaruit een ASTRO-Agenda die aangeeft wat je wanneer te behandelen hebt met deadlines, leermomenten en -periodes.

De herkenning van jezelf is ook hier het startpunt. Het aha-effect vraagt echter om wat meer graafwerk. Maar na enige verdieping volgt onmiskenbaar de openbaring. Het vraagt enkel om een stapsgewijze aanpak en de nodige tijd om de inhoud en werkwijze te doorgronden.

Al deze informatie is beschikbaar in een ASTRO-Rapport (90 €). De bijhorende Agenda bestrijkt een periode van 5 jaar. Het 27 pagina dikke rapport bevat alle onderdelen om aan de slag te gaan. Het kan worden aangevraagd via Catalog. Geef je geboorteplaats, -land en -uur op bij de aanvraag.

Een coachingsgesprek of het begeleidend boek kan je ondersteunen bij de invulling: De ASTRO-Code van de Ziel – Het staat in de sterren geschreven (zie Boeken of bestel via Catalog).