Centrum voor Spiritueel Inzicht

The Sir Anthony Foundation

BoekenPlank

Sinds 2015 geven we onze boeken uit in eigen beheer via de Uitgeverij The Sir Anthony Foundation. Ook eerdere publicaties kan je hier bestellen. Uitlevering echter doen we enkel in de Benelux. Wil je een boek geleverd hebben in een ander land, neem dan met ons contact op of bestel via een ander kanaal zoals bijvoorbeeld Amazon.

Welk boek past op dit moment het best bij je? Je kan gevoelsmatig een keuze maken en je laten leiden door de korte toelichtingen die bij ieder boek vermeld staan. Misschien vind je wel een hint in onderstaand lijstje:

Inleidende boeken: Maak je Hemel; De dag waarop mijn Ziel in opstand kwam; De DNA Code van de Ziel; Wat Zoekers niet vinden en Vinders niet zoeken.

Omgaan met Gevoelens: Gevoelens verwoorden maakt je vrij; De Ontbolstering.

Specifieke onderwerpen: De Hemel binnen handbereik; Spirituele Relaties; Wat als dit waar is; Openbaringen over de Ziel; Wijzen toevalligheden de weg.

Opéénvolgende boeken met voortschrijdend inzicht: De Ontsluiering; De Ontbolstering; De Ontwikkeling; De Ziel van het Bedrijf; De Wereld van de Ziel; De Weg van het Geweten; De Psychologie van Spiritualiteit.

Toelichtingen over het DNA- en ASTRO Rapport: De Ontsluiering; Geluk(t); De Ziel van het Bedrijf; De ASTRO-Code van de Ziel.

Hulpmiddelen op je Zielenpad: De Sleutels van het Lot en de Tarot van de ZielMeer dan 365 Boodschappen.

Vertalingen FR/ENG: De Ontsluiering: La Voie de votre Âme enfin Dévoilée / The unveiling of your Soul Path – Geluk(t): Le Code ADN de l’Âme / The DNA Code of the Soul.

De meest recente publicatie vind je hieronder bovenaan de lijst.

DE PSYCHOLOGIE VAN SPIRITUALITEIT – ’t Is wijs te leren lessen te teren want ’t kan verkeren …

2024 – 256 p –  ISBN 9789492340191 – NUR 720/728.

Als je weet wat je drijft, kan je leren wat beklijft.

Gebaseerd op een spreuk van Meester Anthon: “’t Kan verkeren, je mag er dan iets uit leren, doe je dat niet, dan ligt er weinig in het verschiet”. De mens staat zichzelf in de weg bij het afwerken van wat hem verstoort. Dit leidt tot een vernieuwende kijk op je spirituele groeiproces, wat je daarvan afhoudt en hoe je best vooruit komt.

23,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

De Psychologie van Spiritualiteit brengt licht in het oerwoud aan benaderingen over de Ziel die in de afgelopen jaren zijn gepubliceerd. De veelheid aan informatie lijkt een spirituele impasse in de hand te werken, waarbij de essentie van spiritualiteit bedolven ligt onder de massa aan invalshoeken.

Terug naar de basis, vanuit een blanco blad, met de meest elementaire spreuken als richtsnoer, wordt gekeken naar het menselijke gedrag en vooral, hoe de Mens reageert op wat hem overkomt. Het menselijke overlevingsinstinct, de levenslust maar ook littekens uit het verleden en opgelopen trauma’s, blijken een gigantische impact te hebben op het doen en laten. Bovendien sluit het je af van je gevoelswereld, waardoor de eigen spirituele ontwikkeling zonder het zelf goed te beseffen wordt gefnuikt.

Dat is de te overwinnen paradox, want de oplossing van die littekens en trauma’s en zaken die je eigenlijk niet echt wilt, ligt in de gevoelswereld. De Mens staat dus zichzelf in de weg bij het afwerken van wat hem verstoort. Dat vraagt om een Spirituele benadering, waarbij de Ziel centraal staat. Daarmee kan de vicieuze cirkel worden doorbroken mits wat kennis van zaken.

De conclusies van De Psychologie van Spiritualiteit hertekenen het spirituele landschap, scheppen duidelijkheid over je spirituele groei en brengen de fundamentele struikelblokken in kaart die tot nu toe te weinig aandacht hebben gekregen. Aangeboden hulpmiddelen zoals Codes, Kaarten en Spreuken krijgen daardoor een meer gericht toepassingsgebied, wat toelaat de impasse te doorbreken.

Alle wegen leiden naar Rome, maar deze publicatie helpt om al te grote omwegen te vermijden. Dit boek in het verlengde van eerdere publicaties: De Wereld van de Ziel en De Weg van het Geweten.

DE WEG VAN HET GEWETEN – Wat heeft het leven je te leren?

2023 – 304 p – ISBN 9789492340184 – NUR 720/728

Alle wijsheid zit in je! Maar waar zit die dan? En hoe krijg je ze eruit?

Gebaseerd op een spreuk van Meester Anthon: “Als je steeds maar gaat bedenken wat het Lot je zou moeten schenken, dan wens je niet te accepteren wat het leven je heeft te leren”. Dit leidt tot een niet mis te verstane conclusie: “Denken is schadelijk voor de gezondheid”.

24,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Heb je ooit stil gestaan bij de werking van je Geweten? Zie het maar als de materieloze harde schijf van je Ziel die heel anders werkt dan je computer en niet te verwarren is met het verstandelijke geheugen. Een benadering vanuit het Geweten werpt een helder licht op je spiritueel pad en biedt de kans om vanuit een ander perspectief naar je doen en laten te kijken. Hoe zet je al je opgedane wijsheid van dit en vorige levens neer in de praktijk? Dat is de vraag die zich in het Intuïtieve Tijdperk opdringt. Wanneer lukt je dat en wanneer niet? Kan dat niet wat vaker? Hoe moet dat dan? De Weg van het Geweten bekijkt je levenswandel als Mens en als Ziel. Het streven naar inzicht wordt aangevuld met het streven naar het neerzetten van je opgedane wijsheid. Is het dat wat het leven je wil leren? Misschien wil je daar wel wat meer over weten!

DE WERELD VAN DE ZIEL

2022 – 208 p – ISBN 9789492340146 – NUR 720/728

De Spirituele Zelftest opent de deur naar de wondere wereld van de Ziel!

Gebaseerd op een spreuk van Meester Anthon: “Handjes en kusjes zijn enkel lusjes die geen brandjes blussen”. Het zet je aan een vraagteken te plaatsen bij je vanzelfsprekende automatismen waardoor je te weten komt waar je staat. Die zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

22,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

De Wereld van de Ziel bespreekt wat de titel aangeeft en gebruikt daarbij een eenvoudige invalshoek: denken, doen en voelen. Dat is een boeiende insteek om de verhouding tot je Ziel te leren kennen als basis van je levenslessen. De Wereld van je Ziel gaat over je Aardse leven en toont vanuit een herkenbare invalshoek hoe je kansen kan grijpen om meer eigenheid te leren neerzetten. Deze aanpak is een overkoepelende benadering die geen gebruik maakt van de welgekende Codes, al vinden deze hier wel hun plek indien gewenst. De aanleiding voor dit boek is de pandemie en bijkomende voorvallen die eigen zijn voor de tijdsgeest. De overgangsperiode naar het Intuïtieve Tijdperk heeft velen verrast in zwaarte en lengte. Maar waarom heeft de Geesteswereld dit laten gebeuren? Wat heb je ermee te doen? Wat is hierbij het doel en waar liggen er kansen voor het grijpen op persoonlijk vlak? In Corona-tijden hebben zelftesten hun waarde bewezen. Dit boek biedt je een Spirituele Zelftest aan, die je helpt om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Zo kom je te weten waar je staat en kan je eigenhandig besluiten of je daar verandering in wil brengen, of niet. Het zet je alvast voor de spiegel en dat is mogelijk wat choquerend. Op de schaal van confrontering met jezelf scoort dit boek het hoogst. Onder het motto zelfkennis is het begin van alle wijsheid, is dit een directe weg om je eigenheid te ontwikkelen. Mogelijk ben je onmiddellijk mee met die aanpak, mogelijk strijkt die hardhandig tegen de haren in of mogelijk is het een benadering die voor jou schijnbaar geen meerwaarde oplevert. Het doorprikt alvast iedere vorm van schone schijn en brengt je naar de realiteit. Het laat je kennis maken met Spirituele Ziektes die je afhouden te zijn wie je bent. Zo kom je helemaal tot bij jezelf en daarmee ook tot bij je Ziel. Dit boek is geschreven voor wie ervoor open staat en dat staat los van hoe je erop reageert.

MEER DAN 365 BOODSCHAPPEN

2021 – 752 p – ISBN 9789492340139 – NUR 720/728

Het Spreukenboek van Meester Anthon met een woordje uitleg bij iedere spreuk!

Open het boek op een “willekeurige” bladzijde en laat je door een spreuk van Meester Anthon inspireren om je spiritueel inzicht te zoeken en te vinden. Het is telkens opnieuw een verbazingwekkende ervaring vast te stellen hoe het Lot je helpt om met de juiste invalhoek te kijken naar wat je overkomt.

30,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

“Meer dan 365 Boodschappen” is een selectie uit de grote hoeveelheid wijsheden die Meester Anthon in de afgelopen jaren heeft meegedeeld. Het is een hulpmiddel om tot inzicht te komen bij wat je overkomt, een toevalligheid, tegenvaller, tegenslag of wanneer je niet goed in je vel zit. De toelichtingen bij iedere spreuk zijn een belangrijke hulp om de juiste betekenis te doorgronden. Het biedt je de richting van een eerste aanzet, wetende dat iedere spreuk meerdere lagen omvat. Zoals de titel van het boek aangeeft, het is veel meer dan enkel een spreuk. Het is een bron van wijsheid. Deze 6 cm dikke luxe-editie biedt je zowel letterlijk als figuurlijk, meer dan 365 spreuken.

DE SLEUTELS VAN HET LOT EN DE TAROT VAN JE ZIEL – De Openbaring op je Zielenpad

2020 - 376 p - ISBN 9789492340092 - NUR 720/728

164 kaarten met spreuken, tekst en uitleg helpen bij het zoeken naar inzicht bij wat je overkomt!

Bij je zoektocht naar inzicht zijn de Sleutel- en Tarotkaarten een onmisbaar instrument. De veelzijdige invalshoeken leggen de aandachtspunten bloot waar je bij stil te staan hebt en waar een bijsturing naar meer echtheid mogelijk is. De aanpak helpt je om complexere inzichten over wat je overkomt op te lossen.

30,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

De kaarten en het begeleidend boek bevatten een schat aan informatie: spreuken, betekenissen, toelichtingen, alles wat je nodig hebt om jezelf te doorzien. Dit alles is simpelweg een onmisbaar Spiritueel Instrument.

Wat kan je daarmee? Je huiswerk maken! Immers, velen lopen vast in de juiste interpretatie van wat hun overkomt en slagen er maar deels in om daar de nodige wijsigheid uit te halen en vast te houden. Met dit instrument vliegen de gemiste kansen niet langer aan je neus voorbij. Het aangereikte instrument helpt je om voortaan dieper te graven in de juiste richting en verbanden te leggen waar je ze mogelijk niet verwacht. Dit laat je toe kansen te grijpen.

Hoe werkt dat dan? Met 7 kaarten krijg je zicht op je eigen situatie. Het geeft je duidelijkheid over waar schoentjes wringen en in welke hoek oplossingen kunnen worden gevonden. Dit is de basis voor je huiswerk, zo kunnen je inzichten tot stand komen. Het neemt drie maanden in beslag om hiermee tot aan het gaatje te gaan en alle invalshoeken te doorgronden. Zo ontwikkel je Ziels-eigen gedrag. Meer echtheid, meer van wie je werkelijk bent, dat is het resultaat. Een openbarende ervaring die je verkrijgt aan de hand van je eigen open boek.

DE ZIEL VAN HET BEDRIJF – Soul Management: Bezield en gemotiveerd samen door de deur

2021 – 256 p – ISBN 9789492340115 – NUR 720/728

Praktische handleiding om de gehele DNA-Code in alle situaties neer te zetten, alleen en in contact met de ander!

Ook al is de insteek het bedrijf, hier vind je een samenvatting van alle kennis over de toepassing van de DNA Code van de Ziel gericht op twee onderdelen: je persoonlijke motivatie en je relatie tot de ander. Met deze kennis van zaken wordt het een stuk makkelijker om samen door de deur te gaan.

22,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

De titel laat vermoeden dat hier het werk gerelateerde insteek wordt aangeboden en dat klopt ook. Het laat je toe na te gaan of je werkkeuze in lijn ligt met wie je echt bent. Maar het is meer dan dat. Immers, Soul Management gaat over de interactie tussen mensen, waarbij de DNA Code een belangrijke impact heeft op de onderlinge verhouding. De verschillen leiden tot potentiële valkuilen die met het nodige doorzicht kunnen worden overwonnen. Het bijhorend rapport, de Soul Manager, is een uitgebreide vorm van het DNA Rapport waarbij mogelijke hobbels met anderen in kaart worden gebracht. Met name de Mars Venus eigenschap als belangrijkste struikelblok in relaties krijgt daarbij de nodige aandacht. Bovendien krijgen alle Zielseigenschappen uit het DNA Rapport in deze publicatie een update. Het boek is daarmee een samenvatting van eerdere publicaties: De Ontsluiering, De Ontbolstering en De Ontwikkeling.

DE ONTWIKKELING OP JE ZIELENPAD – De intuïtieve oplossing van de conflicten met je Ziel

2020 - 376 p - ISBN 9789492340085 - NUR 720/728

Als jij gelooft dat je een Ziel hebt, wil je dan ook niet weten hoe die werkt?

De belangrijkste opdracht van iedere Ziel in de materie is het afwerken van Ziels-on-eigen gewoontes die je als mens onvermijdelijk ontwikkelt om te overleven. Met een vleugje humor wordt aangegeven hoe je daarmee aan de slag kan. De onderliggende spreuk van Meester Anthon luidt als volgt: “De donkerste vlek op je Ziel hebben Wij gezien en kost maar een cent of tien!”

24,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

In de Kroniek van de Ziel op Aarde ligt de focus op je ontwikkeling binnen één enkel leven. Dat blijkt een steeds wederkerende cyclus te zijn waarbij je onvermijdelijk je bewustzijn afsluit om het vervolgens weer te openen. Althans, bij diegenen die ontwaken en voor een spiritueel pad kiezen. Daarbij maak je kennis met je Ego, je aangeleerd gedrag, het belang van het accepteren van de realiteit en de vaststelling dat niet alles loopt zoals jij hoopt. Daar is mee om te gaan. Het werpt een bijkomend licht op de Ziel en de opgelopen schade van dit en vorige levens. Daardoor ben je getekend en je Ziel wenst die littekens weg te werken. Dat alles wordt je toegelicht aan de hand van de levenswandel van een personage waardoor je een concrete aanpak krijgt voorgeschoteld die je kan helpen bij het vinden van je eigen weg. Voor het eerst wordt daarbij een meer intuïtieve aanpak voorgesteld. Het is deel drie van de Bijbel van de Nieuwe Tijd en een opstap naar een vernieuwende kijk op het leven.

DE ONTBOLSTERING OP JE ZIELENPAD - De ingang naar het voelen en de Zevensprong van de Ziel

2018 - 352 p - ISBN 9789492340061 - NUR 720/728

Voelen is de taal van de Ziel en een bron van wijsheid waar heel wat uit valt te leren!

Inzage in het traject van de Ziel sinds het begin der tijden plaatst het Aardse leven in een nieuw perspectief. Om daarbij je weg te vinden wordt het voelen in geuren en kleuren uit de doeken gedaan. De oorsprong en zin ervan zijn onmisbaar voor je eigen ontbolstering. De Mars Venus eigenschap en je Zielstalenten krijg je er als extraatje bovenop.

23,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

“Ik word me bewust van mijn gevoelens, die ik richting geef door mijn intenties, waarna ik ze verwoord, om zo tot realisatie te komen”, is het fundament van dit boek. Gevoelens zijn naar alle waarschijnlijkheid het meest onderschatte onderdeel van de mensheid. Het belang ervan neemt zienderogen toe, in relaties, op het werk, tot en met in de medische wereld. Een boeiende vaststelling. Daarmee neemt de nood aan verduidelijking enkel maar toe. Wat is voelen? Wat doe je er mee? Waar komen gevoelens vandaan? Hoe ga je ermee om? De Ontbolstering op je Zielenpad biedt daarop de antwoorden. De ingang naar je gevoelens en het afwerken van de Zevensprong leidt tot het afwerpen van hinderlijke ballast die je afhoudt van je eigenheid. Deze Tweede Bijbel van de Nieuwe Tijd is een praktische handleiding voor de ontdekking van jezelf en de ander. Het zou verplichte leerstof moeten zijn voor iedereen die interesse heeft in zichzelf en de relatie met de medemens.

DE ONTSLUIERING VAN JE ZIELENPAD – Voortschrijdend inzicht in de DNA Code van je Ziel

2015 –220 p – ISBN 9789492340009 – NUR 720/728

Praktische handleiding om alle eigenschappen uit het DNA Rapport te doorgronden!

Dit is het eerste boek waarin de volledigheid van alle Zielseigenschappen is uitgewerkt, zoals deze in het DNA Rapport ter beschikking worden gesteld. Het gaat niet alleen om de toelichting bij iedere eigenschap maar ook hoe je er in de praktijk mee kan omgaan. Daarnaast komen de Transformatiegraden uitgebreid aan bod, de basisprincipes van de Ziel. Dat is een kennismaking waard.

21,50

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

De toenemende hectiek in de wereld rondom ons, doet ons meer en meer stilstaan bij fundamentele vragen. Wat is de zin van het bestaan? Wie ben ik echt? Wat wil ik eigenlijk? Antwoorden op deze vragen zijn voor de hand liggend als je het bestaan van je Ziel als uitgangspunt neemt. Eigenschappen van je Ziel worden aangegeven door een serie Codes, de DNA CODE van je Ziel. Dit boek is de handleiding bij deze Code en leidt tot het ontdekken van je Zielenpad. 15 jaar ervaring met dit onderwerp is hier samengevat in één globale verklaring. Daarnaast krijgt het zuiveren van ballast, zaken die je afhouden van je echtheid, uitgebreide aandacht. Een hoeksteen hierbij zijn de Transformatiegraden. Het geeft de grondige manier weer waarop je je problemen in het leven kan aanpakken en blijvend oplossen. Tot slot worden de mijlpalen in ieders leven toegelicht, Zielsopdrachten waar je onvermijdelijk mee wordt geconfronteerd. Het boek maakt deel uit van een trilogie, de Bijbel van de Nieuwe Tijd, waarbij steeds een stapje verder wordt ingezoomd op je spirituele pad. Inzichtelijk, boeiend, inspirerend, confronterend, maar bovenal openbarend!

WIJZEN TOEVALLIGHEDEN DE WEG – De Zoektocht van de Ziel

2023 – 216 p – ISBN 9789492340153 – NUR 720/728

Bestaat toeval? Kan je het interpreteren en voorspellen? Wat als je het kan beïnvloeden!

Het belang van toevalligheden als wegwijzer op je spirituele pad is onmiskenbaar groot. Het is een onuitputtelijke bron van inspiratie die je gratis voor de voeten wordt geworpen. Dan rest je enkel de handschoen op te rapen en de kans te grijpen.

23,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Lot, toeval en toevalligheden, wat moet je ermee? Bestaat het toeval? Kan je toevalligheden interpreteren? Kan je toevalligheden voorspellen? Zijn voorspellingen nonsens? Kan je het Lot beïnvloeden? Als er één mysterie is dat je niet opgelost krijgt, dan zijn het wel toevalligheden. Ze komen uit het niets en zijn niet te vermijden, maar is dat zo? Soms word je geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen die je van de wijs brengen. Ze maken je machteloos en je krijgt het gevoel dat het lot je niet goed gezind is. Toch krijg je soms ook onverwachte meevallers. Je ontmoet je levenspartner, je krijgt een aanbieding, er komt onverwachte hulp of er gebeuren dingen waar je niet op durfde hopen. Hebben wij dan echt geen invloed op toevalligheden? Ben je slachtoffer van het lot of kan je toevalligheden creëren of vermijden? En als dat het geval is, hoe doe je dat? Allemaal vragen waarop de geesteswereld in dit boek een helder en duidelijk antwoord geeft.

OPENBARINGEN OVER DE ZIEL

2021 – 224 p – ISBN 9789492340122 – NUR 720/728

Het Kosmische Plan van de Nieuwe Tijd in een nieuw jasje!

Een aantal gedragingen die afgeleid zijn van de Ziel, zijn gelijkaardig voor iedereen. Zie het maar als gemeenschappelijke Zielsnormen en -waarden. Doordat meer en meer mensen hiernaar gaan leven, ontstaat een steeds grotere groep van Gelijkgezinden. Hoever sta jij in deze ontwikkeling?

22,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Op de drempel van het Intuïtieve Tijdperk doet Meester Anthon Zeven Openbaringen, waarvan bewuste mensen kunnen gebruikmaken om hun Ziel beter te laten evolueren. Tevens bespreekt hij uitgebreid 33 onderwerpen, die je helpen je leven sereen en liefdevol te leiden in overeenstemming met je Ziel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Over de Zin van Lijden en Sterven, over Ambitie, over Angst, over Bescherming, over Acceptatie, over Voeding, over Genieten, over Kansen, over Verdriet, over Boosheid, over Macht, over Reïncarnatie, over Zinvol Leven, over Verlichting, over Verrijzen, over God, over Gevoelsflitsen, over Bewustzijn, over Problemen, over Moeilijke Omstandigheden, over de Wil, over Leugens, over Bekeren, over Tegenslagen, over Overgave, over Toevalligheden, over Jezelf zijn, over Verantwoordelijkheid, over Weigeren.

DE ASTRO-CODE VAN DE ZIEL - Het staat in de sterren geschreven

2021 - 320 p - ISBN 9789492340108 - NUR 720/728

Sterren geven feilloos aan hoe jij meer kan leren zijn in lijn met je Ziel!

Dat er in de astrologie een pak wijsheid verscholen zit, is een oud gegeven. De invalshoek voor de Ziel die Meester Anthon hierbij aangeeft verschilt evenwel van de traditionele benadering. Het bijhorend Astro-Rapport laat toe om op een andere manier de eigenschappen van je Ziel in de praktijk neer te zetten. Het staat immers in de sterren geschreven.

25,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

De ASTRO-Code van de Ziel heeft tot doel inzicht te krijgen in je Ziel en je gedrag niet langer te richten op je Ego, maar op je Zelf. Oorspronkelijk werd deze vorm van astrologie 27.000 jaar terug geopenbaard in Atlantis tijdens het Intuïtieve Tijdperk. Spijtig genoeg verwaterde deze kennis tijdens het volgende Instinctieve Tijdperk tot het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, wat helemaal niet het opzet was. Het was dan ook niet verwonderlijk dat deze voorspellingen vaak niet klopten. Nu we op de drempel van het nieuwe Intuïtieve Tijdperk staan, heeft de Geesteswereld besloten om de ASTRO-Code opnieuw kenbaar te maken. Deze astrologie van de ziel wijkt volledig af van de klassieke astrologie en biedt een unieke methode om je Egogedrag te transformeren naar Zielseigen gedrag. In dit boek staan de nieuwe betekenissen van planeten en asteroïden uitvoerig beschreven zodat je zelf op een makkelijke manier inzicht krijgt in je Ziel en de bedoeling van je leven op aarde.

GELUK(t) – De kans van je Leven

2020 - 432 p - ISBN 9789492340078 - NUR 720/728

Al je Zielseigenschappen op een rij met tekst en uitgebreide uitleg bij iedere Code!

Dit tweede begeleidende boek bij het DNA Rapport van de Ziel licht toe hoe de DNA Code een leidraad vormt om een gelukkig leven te leiden. Daarbij vind je de nodige toelichtingen bij ieder Code en hoe deze je kan helpen om je weg te vinden.

25,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Grijp je kans op een voldaan en gelukkig leven! De menselijke evolutie bestaat uit 21 levenslessen om onszelf te transformeren van onbewust naar bewust. Onbewust leven we zoals dieren: Overleven en voortplanten. Bewust sturen we zelf ons leven en maken we ons leven zinvol en gelukkig. Mensen zitten in de grote bibliotheek van het leven en studeren willekeurig allerhande boeken, zonder te weten waarover ze nu juist examen moeten afleggen op het eind van hun leven. Nu we ons in het intuïtieve tijdperk bevinden, dienen we inzicht te zoeken in onze gevoelens en ons bewust te worden van de taak die het Collectief Bovenbewuste voor ieder van ons heeft weggelegd. Om de overgang te maken reikt het Collectief Bovenbewuste ons nu een methode aan om die evolutie inzichtelijk te maken en onszelf te transformeren. Te weten welke specifieke levensles jij te vervullen hebt in dit leven en daar bewust aan te werken, geeft jou de zin van je leven en maakt je voldaan en gelukkig, want het is je dan gelukt. Dit boek laat jou stapsgewijze ontdekken welke unieke levensles jij hebt voor dit leven.

WAT ALS DIT WAAR IS? – Een interview met God

2018 -262 p - ISBN 9789492340054 - NUR 720/728

Misvattingen allerhande zorgen ervoor dat velen het spoor bijster raken!

De mensheid stapelt de misvattingen over hoe de zaken in mekaar zitten alsmaar op en loopt daarmee in de verkeerde richting. Kennis over de juiste weg geeft je een idee van hoe de Ziel hiernaar kijkt. Dit geeft je de kans je eigen inzichten hierover te ontwikkelen en bij te sturen.

21,50

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Het is totaal ongeloofwaardig en van de pot gerukt dat God ook maar ooit een interview zou geven. God bestaat immers niet en zelfs als Hij zou bestaan dan is Hij zeker geen persoon, maar een soort kracht. En toch, op 23 september 2017 heeft God zich laten horen. Het zit God immers hoog dat Hij wordt doodgezwegen en daarom verkiest Hij nu te spreken. God geeft aan dat Hij eindelijk zelf de juiste uitleg wil geven over allerhande beweringen, die in Zijn naam gedaan zijn. Hij geeft ongezouten Zijn mening. Alle gangbare wereldvisies zet Hij op zijn kop en dat zal voor heel veel controversie zorgen, maar de voorgestelde oplossingen zijn zo geniaal, dat het niet meer uitmaakt of ze nu al dan niet van God komen. De vaak humoristische replieken van God maken het lezen van dit interview sprankelend origineel. De wijsheid van Zijn antwoorden dwingt de lezer zich de vraag te stellen: Wat als dit waar is?

SPIRITUELE RELATIES - De 10 drempels naar eenheid

2016 - 220 p - ISBN 9789492340023 - NUR 720/728

Evalueer zelf de haalbaarheid van relaties, waar en waarom het kan mislopen!

Het verlangen van de mens om een relatie aan te gaan staat in schril contrast met de wens van de Ziel om zelfstandigheid en los van de ander door het leven te gaan. De keuze voor de relatie is een keuze voor die weg die het meeste wijsheid oplevert. En wat die keuze ook is, er zullen altijd obstakels te overwinnen zijn. De kijk hierop van een decennium geleden is ook vandaag een bron van wijsheid.

21,50

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Relaties kunnen de hoogste vorm van spiritualiteit zijn, want de omgang met elkaar zet ons aan om inzicht te zoeken in ons eigen gedrag en dat van de partner. De partner fungeert dan als spiegel en helpt ons te komen tot zelfkennis. Spijtig genoeg ervaren heel veel spirituele mensen een soort gemis in hun relaties. Ze hebben vaak het gevoel er alleen voor te staan en zoeken dan koortsachtig naar manieren om meer betrokkenheid te ervaren. Ieder mens heeft een soort relatiecode, die inzicht schenkt in het soort relatie dat we nodig hebben om tot vervulling te komen. Zelfs wanneer we geen vaste liefdesrelatie hebben blijven we bewust of onbewust op zoek naar die ene ontbrekende helft, die ons heel maakt. Het is dus zaak om een relatie aan te gaan met die persoon, wiens code het best aansluit op onze eigen relatiecode. Er zijn tien drempels naar eenheid die een relatie spiritueel maken. Dit boek verklaart jou de drempels en hoe je er mee om kan gaan in de zoektocht naar een vervullende relatie.

DE HEMEL BINNEN HANDBEREIK – Op naar het intuïtieve Tijdperk

2015 – 156 p – ISBN 9789492340016 – NUR 720/728

Door de snelle evolutie komen Hogere Sferen in beeld, daar valt heel wat uit te leren!

Het aantal mensen dat evolueert naar Hogere Sferen neemt zienderogen toe. Hoe komt dat en wat valt er daar te beleven? Een toelichting bij wat je daar te wachten staat is ook voor wie er nog niet aan toe is, een leerzame kennismaking.

20,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Nu de drastische scheiding tussen goed en kwaad, tussen bewust en onbewust voor de deur staat, kan jij reeds de nodige spirituele stappen ondernemen om de overgang naar het intuïtieve tijdperk te maken. Het intuïtieve tijdperk maakt een nooit geziene persoonlijkheidsontwikkeling mogelijk. De hogere sferen openen zich nu en helpen jouw ziel een antwoord te vinden op vragen als: Hoe schep ik eenheid? Hoe zuiver ik mij van frustraties? Hoe ga ik om met aardse beslommeringen? Hoe kan ik voldaan zijn?

GEVOELENS VERWOORDEN MAAKT JE VRIJ - De ommekeer naar 2023

2013 - 318 - ISBN 9789460140777 - NUR 720/728

Het belang van verwoorden wordt duidelijk als je de gevolgen van het niet te doen kent!

De gevolgen van het al dan niet verwoorden van gevoelens kunnen gelinkt worden aan het ontstaan van lichamelijke klachten en ziektes. Een stappenplan verduidelijkt hoe je hiermee om kan gaan maar vooral hoe je lichamelijke klachten en ziektes kan voorkomen door de verantwoordelijkheid op te nemen voor je doen en laten.

23,50

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Het gevoel is de taal van de Ziel. Daarom is het verwoorden uiterst belangrijk en onderdeel van het vinden van je Zielenpad. Het niet verwoorden heeft gevolgen: tegenslagen, lichamelijke ongemakken en ziekte. Deze verbanden worden uitgebreid toegelicht in dit boek. Tevens is een lijst voorzien van overdrachtelijke betekenissen die je helpen om tot inzicht te komen en een stappenplan om je lot zelf in handen te nemen.

WAT ZOEKERS NIET VINDEN EN VINDERS NIET ZOEKEN

2009 – 192p – ISBN 9789460150098 – NUR 720

Wat is het verschil tussen Zoekers en Vinder en hoe kan je daar best mee omgaat!

Dit vervolg op het boek de DNA Code van de Ziel laat het licht schijnen op één specifieke eigenschap van de Ziel.

20,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Een basiseigenschap van de Ziel, Zoeker of Vinder, wordt hier toegelicht. Het verklaart het handelen van deze types, maar ook de problemen die onderling kunnen ontstaan. Het verduidelijkt concrete situaties en geeft aan hoe hiermee om te gaan.

DE DNA CODE VAN DE ZIEL – Jouw unieke levenscode onthuld

2006 – 275 p – ISBN 9789077247471 – NUR 720

De ideale eerste kennismaking met de basiseigenschappen van de DNA Code van de Ziel!

Als introductie bij het verwerven van kennis over je Ziel en haar DNA Code, is dit boek een onmisbare basis. Het is een zachte ingang die je op weg helpt bij het vinden van het eigen spirituele pad.

23,50

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

In dit boek worden je belangrijkste Zielseigenschappen in detail toegelicht en is het vervolg op het boek: Maak je Hemel op Aarde. Het is een tweede openbaring die je inzicht biedt in jezelf en een verklaring geeft voor wat je overkomt. Je DNA Code is dan ook een herkenbaar iets en een leidraad voor je handelen in lijn met je Ziel. Dit leidt tot voldaanheid en geeft zin aan je leven.

DE DAG WAAROP MIJN ZIEL IN OPSTAND KWAM

2003 – 247 p – ISBN 9789077247167 – NUR 720

Een introductie in het leren omgaan met je Ziel en het toeval!

Dit inleidend boek laat je kennismaken met de werking van je Ziel als onstuitbare kracht die je aanzet tot het zoeken naar inzicht en het neerzetten daarvan in de praktijk.

20,00

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Eens dat je je Ziel hebt ervaren, start een onstuitbare wens te willen groeien in wijsheid. Dit boek vertelt je hoe contact te onderhouden met je gids en hoe toevalligheden je de weg van je Ziel tonen.

MAAK JE HEMEL OP AARDE – Je Ziel wijst de weg

2001 - 275 p - ISBN 9789460150838 - NUR 720

In dit boek wordt het fundament van de Boodschap van Meester Anthon helder!

Maak kennis met de historische context van 2000 jaar geleden en hoe daar in de afgelopen decennia een vervolg aan gegeven is. Ook al leven we in andere tijden, de essentie van het verhaal is nog steeds hetzelfde.

23,50

Levering enkel in de Benelux. Voor andere landen, neem contact op (zie onderaan de pagina).

Achterflap ...

Deze bestseller is de basis van onze spirituele benadering. Het contact met de geesteswereld en Meester Anthon wordt uitvoerig toegelicht. De openbaring van zijn Boodschap geeft een verklaring voor het Grotere Geheel en legt uit hoe je er deel van uitmaakt. De evolutie van je Ziel is hierbij de sleutel tot het leven. Dit boek is dan ook een basishandleiding voor het omgaan met je Ziel.

LA VOIE DE VOTRE ÂME ENFIN DEVOILLEE - Comprendre pas à pas le Code ADN de l’Âme

2017 - 250 p - ISBN 9789492340030 - NUR 720/728

Guide pratique pour comprendre toutes les aspectes du rapport ADN!

C'est le premier livre dans lequel l'intégralité de toutes les caractéristiques de l'Âme ont été élaborées, telles qu'elles sont disponibles dans le Rapport ADN. Il ne s'agit pas seulement d'expliquer chaque propriété, mais aussi de savoir comment vous pouvez les mettre en œuvre dans la pratique. De plus, les Degrés de Transformation sont largement discutés, les principes de base indispensables de l'Âme.

22,50

Livraison uniquement en Benelux. Pour d’autres pays, merci de nous contacter (voir en bas du page).

Quatrième de couverture ...

La confusion croissante dans le monde qui nous entoure nous fait réfléchir de plus en plus sur des questions fondamentales. Quel est le sens de l’existence ? Qui suis-je vraiment ? Qu’est-ce que je veux vraiment ? Les réponses à ces questions sont évidentes si vous prenez l’existence de votre âme comme point de départ. Les caractéristiques de votre âme sont indiquées par une série de Codes, le Code ADN de votre âme. Ce livre est le manuel de ce Code et conduit à la découverte de votre Chemin de l’Âme. 20 ans d’expérience dans ce domaine sont résumés ici en un éclaircissement global. De plus, la purification du ballast, des choses qui vous empêchent de votre authenticité, fait l’objet d’une élaboration considérable. Les Degrés de Transformation constituent la fondation à cet égard. C’est la manière minutieuse dont vous pouvez aborder vos problèmes dans la vie et les résoudre de manière permanente. Enfin, les étapes importantes de la vie de chacun sont expliquées, des missions de l’âme auxquelles vous êtes inévitablement confrontés. Vous pouvez voir ceci comme la Bible du Nouvel Âge, qui zoome sur votre voie spirituel un pas à la fois. Perspicace, fascinant, inspirant, conflictuel, mais surtout révélateur !

THE UNVEILING OF YOUR SOUL PATH – Progressive insights into the DNA Code of your Soul.

2017 –234 p – ISBN 9789492340047 – NUR 720/728

Practical guide to understand all the properties of the DNA Report!

This is the first book in which the completeness of all Soul Qualities has been worked out, as they are made available in the DNA Report. It’s not just about explaining each property, but also about how you can deal with them in practice. In addition, the Transformation Degrees are extensively discussed, the basic principles of the Soul. That’s worth getting acquainted.

22,50

Delivery only in the Benelux. For other countries, please contact us (see bottom of page).

Back cover ...

The increasing turmoil in the world around us makes us reflect more and more on fundamental questions. What is the meaning of existence? Who am I really? What do I actually want? Answers to these questions are obvious if you take the existence of your Soul as a starting point. Characteristics of your Soul are indicated by a series of Codes, the DNA CODE of your Soul. This book is the manual to this Code and leads to the discovery of your Soul Path. 20 years of experience in this subject is summarized here in one global statement. In addition, the purification of ballast, things that keep you from your authenticity, receive extensive attention. A cornerstone here are the Degrees of Transformation. It is the thorough way in which you can tackle your problems in life and solve them permanently. Finally, the milestones in everyone’s life are explained, Soul missions that you are inevitably confronted with. The book can be seen as the Bible of the New Age, which zooms in on your spiritual path one step at a time. Insightful, fascinating, inspiring, confrontational, but above all revealing!

LE CODE ADN DE L’ÂME – Un outil pour une vie de plénitude.

2022 – 318 p – ISBN 9789492340160 – NUR 720/728

Tous les caractéristiques de votre Âme tout compris, chaque Code expliqué en détail!

Ce deuxième livre d’accompagnement du Rapport ADN de l’Âme explique comment le Code ADN est un guide pour vivre une vie heureuse. De plus, vous trouverez les explications nécessaires pour chaque Code et comment il peut vous aider à vous y retrouver.

23,00

Livraison uniquement en Benelux. Pour d’autres pays, merci de nous contacter (voir en bas du page).

Quatrième de couverture ...

Découvrez le Code ADN de votre Âme. Tout au long de cet ouvrage, Maître Anthon partage avec nous les secrets spirituels de l’évolution humaine. Chaque âme possède en effet un code unique, qui décrit la mission de vie de chacun d’entre nous. Ce livre apporte des réponses pratiques, dans des termes simples, à toutes un série de questions existentielles. Dans ce livre, vous apprendrez à découvrir et à déchiffrer le Code de votre Âme. Pourquoi ai-je choisi cette vie ? Comment fonctionne l’évolution humaine ? Comment puis-je écouter mon intuition ? Comment utiliser mon Libre Arbitre ? Pourquoi ai-je choisi mes parents ? Comment puis-je entrer en contact avec mes guides ? Comment profiter au mieux de mon séjour sur Terre ? Quel est le code de mon âme ? Comment puis-je gagner en sagesse ? Quelle est ma mission de vie ? Comment puis-je trouver la sérénité ? Puis-je changer mon caractère ? Comment puis-je promouvoir la compassion ? Que se passe-t-il après la mort ? Comment puis-je travailler sur mon karma ? Comment éviter les échecs ? Quels sont mes motivations et mes idéaux ? Comment attirer une âme sœur ? Comment créer mon paradis sur Terre ? Dans ce livre, vous apprendrez à découvrir et à déchiffrer le Code de votre Âme.

THE DNA CODE OF THE SOUL – An aid to a fulfilled life.

2022 – 298 p, ISBN 9789492340177 – NUR 720/728

All your Soul Attributes in a row with text and detailed explanations for each Code!

This second guiding book to the DNA Report of the Soul explains how the DNA Code is a help to living a happy life. In addition, you will find the necessary explanations for each Code and how it can help you find your way.

23,00

Delivery only in the Benelux. For other countries, please contact us (see bottom of page).

Back cover ...

Discover the DNA Code of your Soul. By releasing this Code of the Soul, Master Anthon is sharing the spiritual secrets of human evolution with us. After all, each soul has a unique code, which describes your personal life mission. This book gives you practical answers to the existential questions and explains them in simple terms. In this book you will learn to discover and decipher the Code of your Soul for yourself. Why did I choose this life? How does human evolution work? How can I use my intuition? What effect does Free Will have? Why did I choose my parents? How can I maintain contact with my guides? How can I make my stay on Earth successful? What is my soul’s code? How can I grow in wisdom? What is my life’s mission? How can I find peace? Can I change my character? How can I promote compassion? What happens after death? How can I resolve my karma? How do I avoid setbacks? What are my motivations and ideals? How can I attract a soul partner? How do I create Heaven on Earth? In this book you will learn to discover and decipher the Code of your Soul for yourself.