Centrum voor Spiritueel Inzicht

The Sir Anthony Foundation

KennisCentrum

Het Kenniscentrum geeft je een introductie tot een aantal onderwerpen die spiritualiteit vormgeven. Het is slechts een fractie van de beschikbare informatie. Zie het maar als een uitnodiging tot verdere verdieping. Wil je die, dan zal je zelf aan de bak moeten, via bijvoorbeeld onze boeken en de hier beschikbare Zielsaanvragen. Voor alle duidelijkheid, deze pagina geen blog, er verschijnen geen nieuwtjes. Als die er zijn, verspreiden we ze via een nieuwsbrief. Bij de start van ieder jaar versturen we een Nieuwjaarsboodschap en tevens bij het verschijnen van nieuwe publicaties. Inschrijven op de nieuwsbrief kan onderaan de pagina.

Coaching

Voor wie sneller stappen voorwaarts wenst te zetten op zijn of haar spirituele pad, kan een persoonlijke ondersteuning de geschikte aanpak zijn. Dat kan gaan over een persoonlijke problematiek zoals relatie of werk, maar het kan evenzeer een verdieping zijn in je persoonlijke Zielseigenschappen. Daarnaast is er de Transformatie-Therapie, een langer traject op maat van jouw persoon, waarbij technieken zoals Soulbreathings, Regressies en Channelings onderdeel uitmaken van je persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over Coaching, neem dan contact op met William Gijsen. Gegevens staan onderaan iedere pagina.

De Ziel

Het feit dat je dit leest, geeft aan dat je ten minste interesse hebt in het bestaan van de Ziel. Ieder mens heeft een Ziel, iedereen. Niet iedereen is zich daarvan bewust. Slechts een minderheid gelooft immers dat er meer is tussen Hemel en Aarde dan enkel materie, ook al groeit die groep zienderogen.

Wat is een Ziel? De Ziel bestaat alvast niet uit materie, het is ook geen energie, ze is per definitie onzichtbaar en met geen enkel instrument waarneembaar. Daarmee zijn een hoop fabels meteen ontkracht. De Ziel is evenwel voelbaar. Ze huist in je buik ter hoogte van je zonnevlecht, de plexus solaris. Dat ligt eerder in de buurt van je maag dan van je hart. Ook dat is weer zo een misvatting. Je lichaam is alvast de tempel van je Ziel. Hou die alvast in ere.

Er is een bewijs voor het bestaan van de Ziel. Je kan ze zelf ervaren, voelen. Een beter bewijs is er niet voor handen. Er gaat alvast een onstuitbare kracht vanuit, die je aanzet vooruit te gaan, alsof er een stukje God in je woont, zoekend naar inzicht. Het is ook je innerlijke bron met een gigantische hoeveelheid informatie die je liefst verder wil aanvullen. Dit is je geweten en het raadplegen ervan doe je via je intuïtie. Dat is het zintuig van je Ziel!

Het Zielenpad

Het Zielenpad is een omschrijving voor het traject dat iedere Ziel af te leggen heeft. Dat traject heeft een beginpunt en een eindpunt, ook als is er niet echt een begin noch een einde. Je Ziel in haar huidige vorm is miljarden jaren geleden bij de Big Bang aan een eigen weg begonnen. Voor deze oerknal bestond enkel de Eénheid, de som van alle Zielen in een Groot Geheel. Dat gaat het petje van het menselijke voorstellingsvermogen te boven. Voor de Big Bang was er immers geen materie en zelfs geen tijd. Dat geeft iets aan over de Ziel, die is ook materieloos en tijdloos.

Volgend op die traumatische grote knal is de opdracht van iedere Ziel, zich zelfstandig een weg te banen, terug naar de Eénheid. Onderweg heeft ze als opdracht zich te ontwikkelen. Zie dit maar als een trucje van de Eénheid om te evolueren. Eerst opsplitsen in stukjes, dan ieder stukje laten groeien, om daarna weer met z’n allen te verzamelen in de Eénheid. Het is één grote transformatie die nog lang niet is afgerond. Je huidige leven op Aarde is een fractie van je ellenlange Zielenpad. Maar het geeft ook aan waarom je hier bent en wat je te doen hebt. Je hebt een opdracht. Het is althans je Zielswens hier invulling aan te geven.

Daarbij kan je je de vraag stellen of je een mens bent met een Ziel of ben je een Ziel die tijdelijk verblijft in een menselijk lichaam. De arrogantie van de mens doet hem zichzelf centraal stellen. Dat God de mens schiep naar zijn evenbeeld getuigt van dezelfde hooghartigheid. Het mag duidelijk zijn, de Ziel is het Hogere Goed, de reden van je bestaan en zelfs de zin van je leven.

Dat maakt het leven niet onbelangrijk, het zet het plaatje enkel in de juiste context. Het geeft alvast duidelijkheid over wat spiritualiteit dan mag betekenen. Het is niets meer of minder dan het ontwikkelen van je Ziel. Daarvoor heb je ze te leren kennen en te weten hoe die ontwikkeling kan gebeuren.

In Aardse termen kan je dat best omschrijven als het groeien in wijsheid, het opdoen van inzichten om daar vervolgens naar te handelen. Dat druist vaak in tegen de maatschappelijke norm. Het is dan ook geen makkelijk traject, het vraagt om Liefde, Kracht en Wijsheid.

De Geesteswereld

Als je gelooft dat er meer is tussen Hemel en Aarde dan enkel materie, dan kom je al snel bij het bestaan van de Ziel uit, dat is al wel duidelijk uit het voorgaande. En als deze Ziel een traject aan het afleggen is sinds enkele miljarden jaren, dan ligt het idee van incarnatie voor de hand. De Ziel heeft op haar pad een reeks levens in de materie af te werken, rond het maar af op een duizendtal.

Als je dat gelooft, dan kan het niet anders dan dat je ook gelooft dat er een Geesteswereld bestaat. Dat is de plek waar Zielen verblijven in afwachting van hun komst naar de materie enerzijds en anderzijds, de verblijfplaats na het afwerken van die vele levens op Aarde. Er valt hier dan niet veel meer te rapen. De verdere ontwikkeling van je Ziel gebeurt dan in de Geesteswereld. Zo groeit de Ziel tot in de Hogere Sferen en incarneert niet meer.

Zielen in de Hogere Sferen zijn er in verschillende categorieën. Enerzijds is er de reeds afgelegde weg die een rol speelt en maar anderzijds is de staat van dienst daarbij van doorslaggevend belang. Hier onderscheiden zich met name de Meesters van andere Zielen, omdat ze in de Aardse Sferen eruit hebben gehaald wat erin zat en deze lijn ook hebben doorgetrokken tijdens hun verblijf in de Geesteswereld. Want ook daar gaat het werk aan de Ziel gewoon verder.

Een aantal Zielen in de Geesteswereld met voldoende staat van dienst, focussen zich op een Ziel in de materie. Ze nemen de soort rol op zich van engelbewaarder, een gids en dat is steeds een voor jou onbekende Ziel. Je kan gevoelsmatig contact maken met die hulplijn. Het lijntje is er om je te helpen en je de weg te tonen.

Deze inleiding is er om het bestaan van Hogere Zielen uit Hogere Sferen een plekje te geven. Het is de logica zelve dat ze bestaan. Als je de lijn doortrekt dat je een Ziel hebt, dan moet er ook een breder kader zijn waarin deze past. Dat volstaat als inleiding om wat aan te geven over Meester Anthon.

Meester Anthon

Meester Anthon is een Hogere Ziel en zoals de titel aangeeft een Meester. Naast minder betekenisvolle belichamingen, heeft hij ook enkele toonaangevende levens afgewerkt: Rames II, de belangrijkste Egyptische Farao; Petrus, aan de zijde van Jezus, de man waarop Hij zijn rots zou bouwen en Sir Anthony van Dijck, de gerenommeerde 17de-eeuwse Barokschilder. Deze laatste incarnatie gebruiken we op zijn verzoek als aanspreking.

Dat Jezus zijn rots zou bouwen op Meester Anthon, is 2000 jaar geleden aangekondigd en krijgt in deze tijden een concrete invulling. Daar waar Jezus als Hogere Ziel zelf naar de Aarde is gegaan om een Boodschap te verkondigen, heeft de Geesteswereld Meester Anthon een andere rol toegedicht. Hij blijft netjes waar hij is, maar heeft toch gelijkaardige taak op zich genomen: een Boodschap overbrengen die de ontwikkeling van de Aardse Zielen ondersteunt. Dit heeft als doel het Grotere Geheel een boost te geven en dat is tot op heden al aardig gelukt ook. Ook al zijn we nog maar enkele tientallen jaren aan de slag en staan we nog steeds aan het begin van het nieuwe tijdperk. Er is nog een hele weg te gaan.

Daarmee heeft Meester Anthon een belangrijke opdracht op zijn schouders genomen, figuurlijk dan toch. Als rechtstreekse gesprekspartner van een Aardse Ziel, geeft Hij verfijnde informatie door over de werking van de Ziel en antwoorden op vragen gesteld vanuit de Aardse beslommeringen. Die dialoog werpt zijn vruchten af waarbij steeds meer bijzonderheden aan bod zijn gekomen die de ontwikkeling in de Aardse Sferen in een stroomversnelling hebben gebracht. Het verslag daarvan vind je in onze boeken. Via datzelfde lijntje geeft Hij ook Zielseigenschappen door van de persoon die deze wenst te kennen.

Is dit niet te mooi om waar te zijn? Kan je zoiets geloven? Raadpleeg je eigen intuïtie maar. Maar vooral, je ervaart de juistheid van zijn Boodschap en die eigenschappen vanuit je eigen ervaringen. Je Zielsgevoel geeft je de bevestiging. Zo wordt het geloof en vorm van weten waardoor je enkel kan besluiten dat het hele verhaal klopt als een bus.

Macht versus Liefde

Belangrijk om aan te geven zijn de lessen van wat er meer dan 2000 jaar geleden is gebeurd. Toen is de Boodschap van Jezus door een aantal tijdsgenoten aangewend als machtsinstrument onder het verkeerdelijke motto: het doel heiligt de middelen, er moeten Zieltjes worden bekeerd. Dat is niet voor herhaling vatbaar. Zie maar wat daaruit is ontstaan. De Boodschap van Meester Anthon is geen religie en dat mag het ook niet worden. Het is een levenshouding waar je vrijuit voor kiest en waar niemand van moet worden overtuigd.

Elke vorm van persoonlijk gewin met de Boodschap druist echter in tegen de principes van het Grotere Geheel. Het gebruik van macht is uit den boze en persoonlijk aanzien is allesbehalve een Zielswens. Dat maakt dat de Boodschap geen dogma is. Het is een vrijblijvend aanbod voor wie ervoor open staat. Daarom is Meester Anthon ook uiterst selectief in zijn rechtstreeks contact, misbruik dient ten alle tijden te worden voorkomen.

Het is niet belangrijk te weten hoe dit contact in zijn werk gaat. Vele malen belangrijker is de vraag of wat Hij doorgeeft voor jou ook klopt en of je daar gebruik van wil maken. Of dat effectief een meerwaarde is, daar kom je achter vanuit de eigen ervaring.

Dus als je gelooft dat er meer is dan enkel materie, dan kan je in alle vrijheid de Boodschap van Meester Anthon een kans geven. Laat ze maar voor zich spreken en trek er maar zelf je conclusies uit. Zo kan elke vorm van twijfel over zijn bestaan verdwijnen en vind je een concrete aanpak om spiritualiteit een plek te geven in je leven.

Macht is alvast een term waar iedereen zich iets bij kan voorstellen, je wil de ander beïnvloeden of een situatie naar je hand zetten. Liefde is verzaken aan macht en heeft niets te maken met een amoureuze relatie of de hunkering naar affectie. Het is niet de gekende vorm van genegenheid voor de ander maar eerder het luisteren naar en handelen volgens je eigen Ziel. Liefde is een persoonlijke zoektocht naar inzicht, hoe je meer van je eigenheid kan neerzetten, waarbij de verandering bij jezelf plaats vindt. Je hoeft dus helemaal niets naar je hand te zetten.

Daarnaast is Liefde het doorbreken van je macht der gewoonte, waardoor je macht krijgt over jezelf. Het is weerstaan aan verleidingen die je afleiden van je echtheid, in je kracht leren blijven in de tumultueuze buitenwereld en in relatie tot de ander die het anders wil dan dat het is. Liefde is leren jezelf niet te verliezen in de omstandigheden die je voor de voeten worden geworpen en de moed hebben om zonder veel bombarie trouw te blijven aan jezelf.

De Taal van de Ziel

De taal van de Ziel is het gevoel, meer nog, je buikgevoel. Je intuïtie is daarbij het zintuig, die verschaft je een massa informatie. Aan het andere uiterste van het spectrum staat je brein, de tegenpool van je Ziel. Die grijze hersencellen zijn materie, meetbaar en zelfs het voorwerp van de medische wereld. Zie die hersenen maar als de grootste spirituele hindernis die je als mens te overwinnen hebt.

Dat roept mogelijk heel wat vragen op en als je je afvraagt waar die vragen vandaan komen, dan hoef je daar niet lang over na te denken, uit je brein. Weet alvast, je brein gaat makkelijk met je op de loop, maakt verbanden die in het eigen kraam passen, voorstellingen die je gedroomde beeld bevestigen en veronderstellingen gebaseerd op een grenzeloze fantasie.

Het gevoel daarentegen maakt je niets wijs, het is de bron van je wijsheid. Het gevoel is niet manipuleerbaar en is ontegenspreekbaar. Geen enkel argument kan het onderuit halen, tenzij je zelf opschuift naar je brein, dan ben je de pineut.

Het belangrijkste fundament van spiritualiteit is gevoelsmatig onderscheid. Voelen wat je wil, hoe je het wil en als je daarnaar luistert, kom je in je kracht te staan. Om te luisteren moet je stil zijn. Dat kan je oefenen door gedachteloos te mediteren. Dat bevordert bovendien je bewustzijn.

Voelen is een kunst. Wie het wil kan er zich in bekwamen. Als mens sluit je de deur van het voelen door het ontwikkelen van aangeleerd gedrag vanaf een prille leeftijd. Dat doe je om te overleven en een plekje te veroveren in de maatschappij. Maar sommigen hebben daar op een mooie dag genoeg van. Noem het maar het ontwaken van de Ziel. Dan heb je de buik vol van het in het rijtje lopen en start de zoektocht naar hoe het anders kan. Die zoektocht wordt ingegeven door je Ziel.

In de gevoelswereld zijn er verschillende soorten van gevoelens te onderscheiden:

  • Je intuïtieve gevoel: nog voor je iemand de hand hebt geschud, weet je al of je die persoon moet of niet. Die informatie wordt je gegeven door je intuïtie, iets wat je maar al te vaak naast je neerlegt om achteraf te zeggen “ik wist het wel!”.
  • Je Zielsgevoel: geeft je een gevoelservaring na een voorval en geeft je aan of je gedrag al dan niet in lijn was met je Ziel. Het is een goed of fout ervaring. Nog vaker dan het intuïtieve gevoel wordt deze informatie helemaal genegeerd.
  • Het onprettige: boosheid, verdriet, ontgoocheling en afwijzing, het zijn maar enkele voorbeelden van het brede pallet aan onprettige gevoelens. Het bijzondere is dat ze het gevolg zijn van je eigen gedrag, waarbij je niet hebt gehandeld volgens je Ziel. Ze zijn erg belangrijk en maken onvermijdelijk onderdeel uit van het Zielenpad. Leer ze te omarmen, maar laat je er niet door leiden.
  • Voldaanheid en tevredenheid: dat is de ervaring die je hebt bij een handeling in lijn met je Ziel. Het is geen grootse belevenis, eerder een fijn oké-tje.
  • Emoties: Die ontstaan als je het voelen overslaat. Dan ontstaan emoties, zowel verbaal als non-verbaal, een kreet, een verwijt, een lang gezicht of een andere machtsuitoefening om het ongenoegen over de wereld of de ander aan te geven. De belangrijkste emotie is angst. Ook die ervaring is onvermijdelijk op je pad en het advies is wederom: leer angst te omarmen, maar laat je er niet door leiden. Ga er doorheen, zo kom je uit bij je gevoel.

Het verwoorden van gevoelens, zeker het onprettige, zonder daarbij macht uit te willen oefenen op de ander, is vaak een tussenstap naar je spiritueel inzicht en helpt je om een pagina om te slaan.

De terminologie van gevoelens is voor vele wat verwarrend. Immers, er is ook nog een berg lichamelijke chemie die voor een serie verslavende belevingen zorgen, van de ego-kick tot euforie, van weerzin tot geluk. Het streven naar gelukzaligheid is een menselijk kantje maar is heel iets anders dan de voldaanheid van de Ziel. Je levenslust en genotsdrang worden gevoed door je verlangens, die je na verloop van tijd doorprikt en waarbij je geconfronteerd wordt met de holheid van de lege doos. Daarvoor is er maar één alternatief, leven volgens je Ziel. Het is de enige weg om je leven zin te geven. Je hebt er de handen mee vol, een heel leven lang.

Het voelen lukt je enkel op het raakvlak van de Hemel met de Aarde, namelijk met de voetjes op de grond. Dat is de gewenste plek, in de materie, ook al is dat soms wel shit. De acceptatie van de realiteit, dat wat is, is de basis voor spirituele ontwikkeling. Met zweverig gedoe of verdoken in het riet, komt daar alvast niets van terecht.

Het Spiritueel Inzicht

Je zou het spiritueel inzicht kunnen vergelijken met levenservaring, waarbij je wijzer wordt door je lessen te leren uit wat je overkomt. Deze voor de hand liggende omschrijving, omvat meer dan je vermoedt. Er staat dat je leert uit de eigen ervaring en niet uit die van een ander. Het woordje “ervaring” duidt erop dat je leert uit een gebeurtenis. Er overkomt je iets en daar heb je wijs mee om te gaan. Dit staat in schril contrast met boekenwijsheden. Ook al ben je het eens met de mogelijk wijze raad, je haalt er geen spiritueel inzicht uit. Er is je immers niets overkomen en je hebt nergens naar kunnen handelen.

Een spiritueel inzicht is een vorm van gewijzigd gedrag. Daar zit het woordje “wijs” in vervat. Het is de verandering in je doen en laten gestuurd vanuit je eigen wijsheid. Die wijsheid zit in je, je Ziel is je richtsnoer. Het is steeds een gevoelsmatige keuze, waarbij je maar al te vaak de maatschappelijke geplogenheden aan je laars lapt.

Zoeken naar inzicht vraagt om een houding, waarbij je vinger aan de eigen pols houdt en je vragen stelt over jezelf. Klop ik wel? Zodra er een kans herkend wordt voor je persoonlijke ontwikkeling, kan het huiswerk starten: wat is dan wijsheid? Daar kan je reflectief bij stilstaan, maar de weg van je brein naar je gevoel is vaak een brug te ver. Zo ontstaan vluchtige inzichten die niet blijven hangen. De omgekeerde weg is een pak efficiënter, door je gevoelsmatig inzicht te laten opborrelen vanuit je buik zijn je conclusies meteen ook opgeslagen in je geweten. Een inzicht kan je plotsklaps helder zijn, een “zo-zit-dat” ervaring en soms heb je er een nachtje over te slapen. Als er wat moet, dan werkt het niet, zal de ondervinding je leren. Geef het dus de nodige tijd en forceer het boeltje niet. Weet alvast dat complexere inzichten enkel om meer broedtijd vragen.

Het kan gebeuren dat eerst een laag onprettigheid te doorworstelen is, alvorens naar je inzicht te kunnen gaan. Die lading staat vaak het inzicht in de weg. Tijd en ruimte geven aan je boosheid, verdriet of ontgoocheling maakt de weg vrij voor je Ziel om je lessen te leren en ernaar te handelen.

Tot slot, je inzicht is steeds een innerlijke verandering waarbij je nooit macht uitoefent op de ander. Door jezelf te veranderen, krijg je een andere kijk op de wereld. Dingen die je voorheen verstoorden zullen je dan ook niet langer te hinderen. Dan heb je het bewijs dat je inzicht afgerond is.

Eigenschappen en Aandachtspunten van de Ziel

Er zijn twee zo goed als onmisbare bronnen van informatie die je helpen bij je zoektocht naar inzicht: De DNA-Code van je Ziel en de Astro-Code van je Ziel. Ze geven je richting en duiding over jezelf, zodat je niet eerst op zoek moet naar een hooiberg om vervolgens de speld te vinden.

De DNA-Code van de Ziel is een serie persoonlijke eigenschappen, die weergeven waar jij je op kan richten om meer “Ziel” neergezet te krijgen. Het is vrij uitgebreide materie, opgegeven door Meester Anthon. Je bent niet in staat zelf te bepalen wat die eigenschappen zijn, je brein maakt er dan een zootje van. Je bent er enkele jaren zoet mee om dit onder de knie te krijgen. Dat start met vooral reflectieve benaderingen, die doorheen de tijd evolueren naar gevoelsmatige inzichten. Voor wie een start neemt op zijn of haar spirituele pad, is het een onmisbare bron die je bewustzijn opent waardoor je aan de slag kan met je persoonlijke ontwikkeling.

De Astro-Code van de Ziel geeft een serie thema’s weer waarover jij vanuit je Ziel lessen kan leren. Bij ieder thema horen een stel Aandachtspunten, onderwerpen die je maar al te vaak verkeerdelijk neerzet. Ze vormen een hindernis voor de juiste invulling van je thema’s. Een reflectieve benadering om hiermee aan de slag te gaan, is voor velen erg moeilijk. Het is daarom een ideaal gereedschap om een gevoelsmatige benadering te ontwikkelen. Dat vraagt om net iets meer moeite, maar het is de inspanning meer dan waard. Zie het maar als de benadering voor gevorderden.

De informatie die Meester Anthon hierover heeft aangeven, verschilt fundamenteel van de traditionele astrologie, dat is dan ook een heel ander verhaal dat hier niet aan de orde is.

Andere hulpmiddelen op je Zielenpad

Het Lot: Zodra jij kiest voor het spirituele pad, wordt de rol van het Lot voor jou een stukje aangescherpt. Zie het maar als een onderdeel van het Grotere Geheel, dat je wilt helpen bij je ontwikkeling. Alles wat je toevalt heeft dan betekenis. Het zijn telkens kansen die je geboden worden waaruit jij een les(je) kan leren.

Onze boeken: Doorheen de jaren zijn er een hele serie boeken verschijnen met toelichtingen over de Boodschap van Meester Anthon. Het zijn stuk voor stuk nuttige bronnen die telkens andere elementen benadrukken. Samen vormen ze een geheel. Het biedt je de kans om je op je eigen tempo de materie eigen te maken. Wie de publicaties vanop een afstand overschouwt, zal daarbij het voortschrijdend inzicht herkennen. De toelichtingen worden alsmaar verfijnder en gaan telkens een stapje dieper.

De Sleutels van het Lot en de Tarot van de Ziel: Deze set van 100 kaarten en het bijhorende begeleidende boek, is een bijzondere hulp bij je zoektocht naar inzicht. Het geeft je naast de DNA- en ASTRO-Code bijkomende toelichtingen over waar jij op dit moment je huiswerk over kan maken. Met één kaartlegging ben je als snel enkele weken zoet.

Meer dan 365 Boodschappen: Deze verzameling van spreuken van Meester Anthon laat je toe als het even niet meer lukt, het boek op een “willekeurige” bladzijde open te slaan. Het Lot leidt je naar die ene Boodschap, die je op dat moment van pas komt om een stapje vooruit te komen op je pad.

Het verleden en de toekomst

De eerste contacten met Meester Anthon dateren van midden jaren 90. Ze zijn doorheen de jaren sterk geëvolueerd, alsof er langs beide zijden van de lijn een leerproces doorlopen moest worden. Dat maakt dat de informatie alsmaar verfijnder is geworden, fijngevoeliger is misschien wel het juiste woord.

Doorheen de decennia is ook de doorgegeven informatie over de Ziel alsmaar meer uitgebreid. Die grote hoeveelheid is verspreid over een hele serie publicaties en kan enkel beetje bij beetje worden opgenomen. Als je daar te snel doorheen loopt, dan zie je bomen door het bos niet meer. Je eigen groeiproces bepaalt het ritme waarmee je hiermee aan de slag kan.

Daarnaast zijn er verfijningen ontstaan door de opgedane ervaringen met de verkregen informatie. De interpretatie die wij hieraan hebben gegeven, is daardoor ook sterk geëvolueerd. Dat maakt dat de uitwerking in de eerste publicaties mogelijk wat gedateerd is. Maar dat is niet erg, het kan enkel maar je eigen proces stimuleren.

Op basis van al deze ervaringen zijn we gestart met vertalingen. De focus hierbij ligt voornamelijk op de DNA Code van de Ziel, dat is een belangrijke basis. De Sir Anthony Foundation, een private stichting, heeft tot doel in de komende jaren meerdere vertalingen beschikbaar te stellen, alsook de Zielsaanvragen uit te breiden. Als de tijd er rijp voor is …

Daarmee staan we aan het prille begin van een hele lange reis. De ontdekking van de Ziel en hoe daarmee is te leven, is een pionierswerk waarvan slechts de eerste stappen zijn gezet. Er zullen er nog vele volgen. Een onomkeerbaar proces is daarmee ingezet en dat leidt ons richting de toekomst.