SESSIES OP MAAT

Coaching – Centrum voor Spiritueel Inzicht

Vaak wil je als klant een specifieke situatie aanpakken en dat vereist maatwerk. De thema’s die hier aan bod komen zijn vaak relatie en werk.

RELATIES: Is je relatie een Zielskeuze? Het is op zich een heel confronterende vraag. De essentie van relaties is wederzijdse acceptatie. Zielseigenschappen geven je hierbij heel wat inzicht. Het is een ultieme referentie om mekaar te begrijpen en de haalbaarheid van relaties te evalueren.  

WERK: Je brengt heel wat van je tijd door op het werk. De ziel maakt echter geen onderscheid en streeft steeds naar echtheid, ook op het werk. De ultieme vraag is of je werk werkelijk een Zielswens is. Stress en demotivatie worden bepaald door de mate waarop jij erin slaagt om te handelen volgens je Ziel. Daarom is veranderen van werk zonder het hebben van inzicht een maat voor niets. 

Ook de inhoud van workshops kan de basis zijn voor persoonlijke coaching. Transformatiegraden, omgaan met je Z-Code, Q-Code en andere onderdelen van je DNA Code kunnen onderwerp van gesprek zijn.

De basis voor onze manier van werken is steeds dezelfde. Het uiteindelijke doel is te groeien in wijsheid, je zielswensen inzichtelijk te maken en te leren hoe te handelen in lijn met je zelf. Daarom combineren we de inzichtgesprekken indien vereist met aangewezen technieken. 

Interesse? Neem dan met ons contact op voor meer info of een afspraak. HOME