OVER ONS

Centrum voor Spiritueel Inzicht

Ons Centrum helpt je inzicht te vinden in jouw levenssituatie door samen te zoeken naar de ware intentie van alles wat je overkomt. We helpen je dan ook je diepste gevoelens te ontdekken die aan de basis liggen van je handelen. Wij begeleiden je bij je persoonlijke zoektocht naar de ware zin van je leven en dit gebeurt zowel in individuele sessies als in groep.

Daarbij baseren we ons op de Boodschap die via Meester Anthon in de afgelopen jaren is doorgegeven. Wij stimuleren je tot een bewuste levenshouding, waarbij je de confrontatie met jezelf aangaat. De kern van deze spirituele benadering is te leren handelen volgens je Ziel met de voeten op de grond, in de realiteit. Zo leer je onderscheid maken en te beseffen wie je echt bent en wat je echt wilt.

Wil je een persoonlijk gesprek of deelnemen aan een van de activiteiten van het Centrum neem dan met ons contact op. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 0032 11 44 81 19 of per mail william@williamgijsen.org.

Het Centrum voor Spiritueel Inzicht is centraal gelegen in Bocholt (B) op 2 km van de grens met Nederland. Ons adres: Hamonterweg 133 in 3950 Bocholt (gehucht Lozen).

William Gijsen legt zich in het Centrum voor Spiritueel Inzicht toe op spiritual coaching en zingevingstherapie. Sinds 1994 maakt hij gebruik van de openbaringen door Meester Anthon over de evolutie van de Ziel en het Nieuwe Tijdperk.

foto W&B voor website

Boudewijn Donceel koos na twintig jaar als topmanager gewerkt te hebben in de bedrijfswereld voor een totaal ander pad en houdt zich in het centrum al geruime tijd bezig met het bevorderen van spiritueel inzicht bij het maken van zielskeuzes.