OPLEIDING SPIRITUAL COACH

Coaching – Centrum voor Spiritueel Inzicht

De opleiding Spiritual Coach doe je in eerste instantie voor jezelf. Het geeft je de mogelijkheid om een eigen praktijk als coach op te starten, maar de belangrijkste basis is het werken aan jezelf. 

De transformatietherapie is de basis voor deze opleiding. De coachopleiding kan gezien worden als een vervolg, een verdieping. De opleiding is voortaan gespreid over 2 jaar, bestaat uit 40 sessies en vindt plaats op woensdagavonden.

Doorheen de opleiding krijg je naast aandacht voor je coachhouding, de verschillende technieken van de Transformatietherapie aangeleerd. Iedere techniek wordt uitvoerig behandeld en geoefend, met aandacht voor de techniek zelf en de juiste wijze om inzicht aan te bieden. De DNA Code van de Ziel is hierbij tevens een belangrijke basis.

De eigen ervaring is de basis voor het coachen. Daarom leggen we de nadruk op het werken aan jezelf. Want dat is de reden waarvoor jouw toekomstige klanten naar je toe komen. Wat je zelf niet hebt gedaan, kun je ook niet overbrengen aan een ander.

De volgende opleiding start in februari 2016. Interesse? Neem dan met ons contact op of vraag de brochure aan. HOME