Workshops

WAT KOM JE HIER TE WETEN?

Spiritual Coach opleiding

Groeigroepen

Thema-avond Hasselt

Mars of Venus: wie ben ik?

Intoleranties

Immuniteiten

Het Centrum voor Spiritueel Inzicht biedt met enige regelmaat workshops aan, tellkens op weekdagen in de namiddag of ‘s avonds. Het programma is afhankelijk van de vraag. Wij werken met aanmeldingslijsten, zodra er voldoende deelnemers voor een workshop zijn, wordt deze ingepland. Meer info vind je in onze brochures die je kan aanvragen via contact.   

Een overzicht van de workshops:

De opleiding Spiritual Coach doe je in eerste instantie voor jezelf. Het geeft je de mogelijkheid om een eigen praktijk als coach op te starten, maar het is tevens een uitgelezen kans om aan jezelf te werken. De Transformatie-Therapie is de basis voor deze opleiding. De coachopleiding kan gezien worden als een vervolg, een verdieping. De opleiding is gespreid over 2 jaar, bestaat uit 40 sessies en vindt plaats op woensdagavonden. Doorheen de opleiding krijg je naast aandacht voor je coachhouding, de verschillende technieken van de Transformatie-Therapie aangeleerd. Iedere techniek wordt uitvoerig behandeld en geoefend, met aandacht voor de techniek zelf en de juiste wijze om inzicht aan te bieden. De DNA Code van de Ziel is hierbij steeds een belangrijke referentie. De eigen ervaring is de basis voor het coachen. Daarom leggen we de nadruk op het werken aan jezelf. Want dat is de reden waarvoor jouw toekomstige klanten naar je toe komen. Wat je zelf niet hebt ervaren, kun je immers ook niet overbrengen aan een ander. Je kan je alvast aanmelden voor de volgende cyclus. Die wordt gepland in functie van de aanmeldingen.

Sinds enkele jaren lopen er op een continue basis meerdere Groeigroepen. Deelnemers zien dit vaak als een verlengstuk op de Transformatie-Therapie. Het is ook wenselijk deze opleiding te hebben afgerond of te combineren. Deze groep-sessies zijn telkens gespreid over 10 avonden, steeds op donderdag van 20 tot 23 uur. De eerste en zesde avond houden we een seance met Meester Anthon waarbij je een persoonlijke boodschap krijgt. Zodra je deze begrepen hebt, krijgt je de mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen. Zo krijg je concrete hulp uit de Geesteswereld in wat voor jou nu het belangrijkste onderwerp is in je leven en vindt je antwoorden op je meest prangende problemen en persoonlijke vragen. In de vervolgsessies na de seance, gaan we dieper in op je boodschap vanuit meerdere invalshoeken. Zo leer je alle aspecten van je boodschap doorgronden. Inschrijven voor de groeigroepen is een vereiste. Gezien de grote vraag werken we met een wachtlijst.

Maandelijks is er in Hasselt op de eerste dinsdag van de maand een Thema-avond. Iedereen die open staat voor spiritualiteit is welkom. Een avond bestaat steeds uit drie delen. In het eerste deel wordt steeds een specifiek onderwerp uitgediept dat ons wordt aangegeven door Meester Anthon. We beantwoorden tevens vragen hierover. In het tweede deel houden we een seance. Hierbij worden 10 aanwezigen uitgeloot. Deze krijgen dan een persoonlijke boodschap en kunnen hierover een vraag stellen aan Meester Anthon. In het derde deel doen we samen een oefening aansluitend op het thema van de avond. Deelname kost 15 Euro. We starten steeds om 20 uur stipt, kom dus op tijd. Waar? Vogelsanck, Demerstraat 99, Hasselt, België (eerste verdiep).

Volgende workshop is alvast een aanrader: Mars of Venus, wie ben ik? De Zielseigenschap Mars of Venus speelt een cruciale rol in relaties. De eigenschap staat volledig los van je man of vrouw zijn. Inzicht in deze eigenschap geeft een openbarende kijk op jezelf en verklaart de soms moeizame contacten met anderen. De workshop bestaat uit 2 delen van telkens 10 sessies. De workshop wordt gepland in functie van de aanmeldingen. 

Workshop Intoleranties. Deze workshop is een vervolg op het Mars Venus verhaal. Het thema hier is de verdere ontwikkeling van je bewustzijnsniveau met als basis het afbouwen van je Ego en het accepteren van wat is. 

Workshop Immuniteiten. Dit is het laatste deel van het drieluik en sluit aan op het hoofdstuk Intoleranties. Immuniteiten veroorzaken het onderdrukken van gevoelens wat leidt tot een aangroei van je Karma. Dit heeft dan weer impact op je gedrag. De basis van deze Immuniteiten zijn je opgelopen trauma’s. Je doet er immers alles aan om een herhaling van die beleving te voorkomen. Maar daarmee sluit jij je meer af dan nodig en dat heeft nadelige gevolgen. 

Is dit iets voor jou? Neem met ons contact op of vraag de brochures aan via contact.