Boeken

ONZE BOEKEN VAN JONG NAAR OUD:

De Sleutels van het Lot en de Tarot van je Ziel

De Ontwikkeling op je Zielenpad

GELUK(t)

De Ontbolstering op je Zielenpad

Wat als dit waar is?

Spirituele Relaties

De Hemel binnen Handbereik

De Ontsluiering van je Zielenpad

Gevoelens verwoorden maakt je vrij

De DNA Code van de Ziel

Maak je Hemel op aarde

Het Kosmische Plan van de Nieuwe Tijd

Sleutels tot geluk

De dag waarop mijn Ziel in opstand kwam

Wat Zoekers niet vinden en Vinders niet Zoeken

DE SLEUTELS VAN HET LOT EN DE TAROT VAN JE ZIEL – De Openbaring op je Zielenpad. Bestel
NU BESTELBAAR – UITLEVERING VANAF 4/9
Boudewijn Donceel – William Gijsen, 30 € – 376 p, ISBN 9789492340092 – NUR 720/728.

Hier is mogelijk lang naar uitgekeken. Het heeft enige tijd in beslag genomen, maar de opvolger voor de Sleutels van Geluk is klaar. Eindelijk!
Het is echter meer dan een opvolger. De werkwijze is aangepast aan de huidige tijd, de begeleidende teksten hebben een facelift ondergaan en iedere kaart heeft nu ook een spreuk. Bovendien is er een belangrijke uitbreiding met een bijkomende set van 100 Tarotkaarten. Alle kaarten bevatten een schat aan informatie: spreuken, betekenissen, toelichtingen, alles wat je nodig hebt om jezelf te doorzien. Dit alles is simpelweg een nieuw Spiritueel Instrument.
Wat kan je daarmee? Je huiswerk maken! Immers, velen lopen vast in de juiste interpretatie van wat hun overkomt en slagen er maar deels in om daar de nodige wijsigheid uit te halen en vast te houden. Met dit instrument vliegen de gemiste kansen niet langer aan je neus voorbij. Het aangereikte instrument helpt je om voortaan dieper te graven in de juiste richting en verbanden te leggen waar je ze mogelijk niet verwacht. Dit laat je toe kansen te grijpen.
Hoe werkt dat dan? Met 7 kaarten krijg je zicht op je eigen situatie. Het geeft je duidelijkheid over waar schoentjes wringen en in welke hoek oplossingen kunnen worden gevonden. Dit is de basis voor je huiswerk, zo kunnen je inzichten tot stand komen. Het neemt drie maanden in beslag om hiermee tot aan het gaatje te gaan en alle invalshoeken te doorgronden. Zo ontwikkel je Ziels-eigen gedrag. Meer echtheid, meer van wie je werkelijk bent, dat is het resultaat. Een openbarende ervaring die je verkrijgt aan de hand van je eigen open boek.

DE ONTWIKKELING OP JE ZIELENPAD – De intuïtieve oplossing van de conflicten met je Ziel. Bestel
VERVOLG OP DE ONTBOLSTERING & ONTSLUIERING VAN JE ZIELENPAD
NU BESTELBAAR – UITLEVERING VANAF 8/5
Boudewijn Donceel – William Gijsen, 24 € – 376 p, ISBN 9789492340085 – NUR 720/728.

Als jij gelooft dat je een Ziel hebt, wil je dan ook niet weten hoe die werkt?
Iedere Ziel loopt doorheen het leven een berg schade op. Die is zichtbaar onder de vorm van een hoop barsten en vlekken. Dat is zonde, niet?
Een hoop herstelwerk is nodig om het ontstane maanlandschap weer op te poetsen tot een helder stralende schijf.
Inzicht in de werking daarvan geeft je duidelijkheid over de essentie van de Ziel. Je Intuïtie, het zintuig van je Ziel, speelt daarbij een cruciale rol. Deze Derde Bijbel van de Nieuwe Tijd en opvolger van de Ontsluiering en Ontbolstering geeft daar alle informatie over.
Dit boek is geschreven net voor de uitbraak van het COVID-19 virus, een onverbiddelijke ingreep van het lot. Deze publicatie komt niet toevallig op het juiste moment en geeft opheldering over een hoop vragen.
Dit merkwaardig en evolutionair geschrift verandert zonder twijfel fundamenteel je kijk op spiritualiteit en je dagelijks leven. Het richt zich tot wie er uit wil halen wat er in zit en kan kort worden samengevat:
Zodra jij je Ziel hebt blootgelegd, kan je aan het echte werk beginnen.

GELUK(t) – De kans van je Leven. Bestel
William Gijsen – Boudewijn Donceel – Joke Dewael, 25 € – 432 p, ISBN 9789492340078 – NUR 720/728.

Grijp je kans op een voldaan en gelukkig leven!
De menselijke evolutie bestaat uit 21 levenslessen om onszelf te transformeren van onbewust naar bewust.
Onbewust leven we zoals dieren: Overleven en voortplanten. Bewust sturen we zelf ons leven en maken we ons leven zinvol en gelukkig.
Mensen zitten in de grote bibliotheek van het leven en studeren willekeurig allerhande boeken, zonder te weten waarover ze nu juist examen moeten afleggen op het eind van hun leven.
Nu we ons in het intuïtieve tijdperk bevinden, dienen we inzicht te zoeken in onze gevoelens en ons bewust te worden van de taak die het Collectief Bovenbewuste voor ieder van ons heeft weggelegd.
Om de overgang te maken reikt het Collectief Bovenbewuste ons nu een methode aan om die evolutie inzichtelijk te maken en onszelf te transformeren.
Te weten welke specifieke levensles jij te vervullen hebt in dit leven en daar bewust aan te werken, geeft jou de zin van je leven en maakt je voldaan en gelukkig, want het is je dan gelukt.
Dit boek laat jou stapsgewijze ontdekken welke unieke levensles jij hebt voor dit leven.

DE ONTBOLSTERING OP JE ZIELENPAD – De ingang naar het voelen en de Zevensprong van de Ziel. Bestel
VERVOLG OP DE ONTSLUIERING VAN JE ZIELENPAD
Boudewijn Donceel – William Gijsen, 23 € – 352 p, ISBN 9789492340061 – NUR 720/728.

Gevoelens zijn naar alle waarschijnlijkheid het meest onderschatte onderwerp van de mensheid. Het belang ervan neemt zienderogen toe, in relaties, op het werk, tot en met in de medische wereld.
Een boeiende vaststelling. Maar daarmee neemt de nood aan verduidelijking toe. Wat is voelen? Wat doe je er mee? Waar komen gevoelens vandaan? Hoe ga je ermee om?
De Ontbolstering op je Zielenpad biedt daarop de antwoorden. De ingang naar je gevoelens en het afwerken van de Zevensprong leidt tot het afwerpen van hinderlijke ballast die je afhoudt van je eigenheid.
Deze Tweede Bijbel van de Nieuwe Tijd is een praktische handleiding voor de ontdekking van jezelf en de ander. Het zou verplichte leerstof moeten zijn voor iedereen die interesse heeft in zichzelf en de relatie met de medemens.

WAT ALS DIT WAAR IS? – Een interview met God. Bestel

William Gijsen, 21,5 € – 262 p, ISBN 9789492340054 – NUR 720/728.

Het is totaal ongeloofwaardig en van de pot gerukt dat God ook maar ooit een interview zou geven. God bestaat immers niet en zelfs als Hij zou bestaan dan is Hij zeker geen persoon, maar een soort kracht.
En toch, op 23 september 2017 heeft God zich laten horen. Het zit God immers hoog dat Hij wordt doodgezwegen en daarom verkiest Hij nu te spreken. God geeft aan dat Hij eindelijk zelf de juiste uitleg wil geven over allerhande beweringen, die in Zijn naam gedaan zijn. Hij geeft ongezouten Zijn mening.
Alle gangbare wereldvisies zet Hij op zijn kop en dat zal voor heel veel controversie zorgen, maar de voorgestelde oplossingen zijn zo geniaal, dat het niet meer uitmaakt of ze nu al dan niet van God komen.
De vaak humoristische replieken van God maken het lezen van dit interview sprankelend origineel. De wijsheid van Zijn antwoorden dwingt de lezer zich de vraag te stellen:
Wat als dit waar is?

SPIRITUELE RELATIES – De 10 drempels naar eenheid. Bestel

William Gijsen – Boudewijn Donceel, 21,5 € – 220 p, ISBN 9789492340023 – NUR 720/728.

Relaties kunnen de hoogste vorm van spiritualiteit zijn, want de omgang met elkaar zet ons aan om inzicht te zoeken in ons eigen gedrag en dat van de partner. De partner fungeert dan als spiegel en helpt ons te komen tot zelfkennis.
Spijtig genoeg ervaren heel veel spirituele mensen een soort gemis in hun relaties. Ze hebben vaak het gevoel er alleen voor te staan en zoeken dan koortsachtig naar manieren om meer betrokkenheid te ervaren.
Ieder mens heeft een soort relatiecode, die inzicht schenkt in het soort relatie dat we nodig hebben om tot vervulling te komen.
Zelfs wanneer we geen vaste liefdesrelatie hebben blijven we bewust of onbewust op zoek naar die ene ontbrekende helft, die ons heel maakt. Het is dus zaak om een relatie aan te gaan met die persoon, wiens code het best aansluit op onze eigen relatiecode.
Er zijn tien drempels naar eenheid die een relatie spiritueel maken. Dit boek verklaart jou de drempels en hoe je er mee om kan gaan in de zoektocht naar een vervullende relatie.

DE HEMEL BINNEN HANDBEREIK – Op naar het intuïtieve tijdperk. Bestel

William Gijsen – Boudewijn Donceel, 18,5 € – 156 p, ISBN 9789492340016 – NUR 720/728

De mens krijgt voor de volgende 400 jaar de unieke kans om een eigen hemel op aarde te creëren. Hoe je in hogere sferen terecht komt, terwijl je toch nog op aarde vertoeft en met welke toevalligheden je dan te maken zal krijgen wordt voor de eerste keer geopenbaard door de geesteswereld.
Dit unieke boek is een verrijkende wandeling door de hogere sferen. Het leert je hoe je in de dagelijkse praktijk kan omgaan met de nieuwe toevalligheden die door de zielsgroei worden veroorzaakt.

DE ONTSLUIERING VAN JE ZIELENPAD – Voortschrijdend inzicht in de DNA Code van je Ziel. Bestel

Boudewijn Donceel – William Gijsen, 21,5 € – 220 p, ISBN 9789492340009 – NUR 720/728

De toenemende hectiek in de wereld rondom ons, doet ons meer en meer stilstaan bij fundamentele vragen. Wat is de zin van het bestaan? Wie ben ik echt? Wat wil ik eigenlijk?
Antwoorden op deze vragen zijn voor de hand liggend als je het bestaan van je ziel als uitgangspunt neemt. Dit boek is de handleiding voor het ontdekken van je Zielenpad. 15 jaar ervaring met dit onderwerp is hier samengevat in één globale verklaring. Zie het maar als de Bijbel van de Nieuwe Tijd.
Inzichtelijk, boeiend, inspirerend, confronterend, maar bovenal openbarend!

GEVOELENS VERWOORDEN MAAKT JE VRIJ – De ommekeer naar 2023. Bestel

William Gijsen – Boudewijn Donceel, 23,5 € – 318 p, ISBN 9789460140777 – NUR 720

Het gevoel is de taal van de Ziel. Daarom is het verwoorden uiterst belangrijk en onderdeel van het vinden van je Zielenpad. Het niet verwoorden heeft gevolgen: tegenslagen, lichamelijke ongemakken en ziekte. Deze verbanden worden uitgebreid toegelicht in dit boek. Tevens is een lijst voorzien van overdrachtelijke betekenissen die je helpen om tot inzicht te komen en een stappenplan om je lot zelf in handen te nemen.

DE DNA CODE VAN DE ZIEL – Jouw unieke levenscode onthuld. Bestel

William Gijsen, 23,5 € – 275 p, vierde geactualiseerde druk, ISBN 9789077247471 – NUR 720

In dit boek worden je zielseigenschappen in detail toegelicht en is het vervolg op het boek: Maak je Hemel op Aarde. Het is een tweede openbaring die je inzicht biedt in jezelf en een verklaring geeft voor wat je overkomt. Je DNA Code is dan ook een herkenbaar iets en een leidraad voor je handelen in lijn met je Ziel. Dit leidt tot voldaanheid en geeft zin aan je leven.

MAAK JE HEMEL OP AARDE – Je Ziel wijst de weg. Bestel

William Gijsen, 23,5 € – 275 p, vijfde geactualiseerde druk, ISBN 9789460150838 – NUR 720

Deze bestseller is de basis van onze spirituele benadering. Het contact met de geesteswereld en Meester Anthon wordt uitvoerig toegelicht. De openbaring van zijn Boodschap geeft een verklaring voor het Grotere Geheel en legt uit hoe je er deel van uitmaakt. De evolutie van je Ziel is hierbij de sleutel tot het leven. Dit boek is dan ook een basishandleiding voor het omgaan met je Ziel.

HET KOSMISCHE PLAN VAN DE NIEUWE TIJD.

William Gijsen, 22,5 € – 240 p, ISBN 9789460150319 – NUR 720

De Boodschap van Meester Anthon blijkt verborgen te liggen in de Apocalyps die 2000 jaar geleden geschreven werd en onthult welke de ware lering van Jezus was. De katholieke kerk heeft deze kennis verborgen en misbruikt. De tijd is nu rijp voor de echte openbaring en het effect daarvan op jouw leven.

UITVERKOCHT

SLEUTELS TOT GELUK – Vertrouw op de wijsheid van je Ziel.

William Gijsen, 29,5 € – 277 p en 64 sleutelkaarten, ISBN 9789073798854 – NUR 720

Spiritualiteit en praktijk, het blijft een moeilijke sprong. Met de Sleutels tot Geluk vind je echter het verband. Deze unieke kaarten zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis, die je helpen het heden te begrijpen en je te leiden in de toekomst.

UITVERKOCHT

DE DAG WAAROP MIJN ZIEL IN OPSTAND KWAMBestel

William Gijsen, 19,9 € – 247 p, ISBN 9789077247167 – NUR 720

Eens dat je je ziel hebt ervaren, start een onstuitbare wens te willen groeien in wijsheid. Dit boek vertelt je hoe contact te onderhouden met je gids en hoe toevalligheden je de weg van je Ziel tonen.

WAT ZOEKERS NIET VINDEN EN VINDERS NIET ZOEKENBestel

William Gijsen, 18,9 € – 192 p, ISBN 9789460150098 – NUR 720

Een basiseigenschap van de Ziel, Zoeker of Vinder, wordt hier toegelicht. Het verklaart het handelen van deze types, maar ook de problemen die onderling kunnen ontstaan. Het verduidelijkt concrete situaties en geeft aan hoe hier mee om te gaan.