Het Centrum voor Spiritueel Inzicht

Jaarboodschap: Wie zijn Ziel wil tonen, zal men niet honen.

Al meer dan 20 jaar draagt het Centrum voor Spiritueel Inzicht met woord en daad de Boodschap van Meester Anthon uit naar al wie er voor open staat. Centraal uitgangspunt hierbij is je Ziel. De Boodschap is een praktische handleiding die je helpt bij het neerzetten van je eigenheid in het dagdagelijkse leven.

Het Centrum helpt je daarbij, onder meer door inzicht te vinden in jouw levenssituatie en door samen te zoeken naar de ware intentie van alles wat je overkomt. We helpen je dan ook je diepste gevoelens te ontdekken die aan de basis liggen van je handelen. Wij begeleiden je bij je persoonlijke zoektocht naar de ware zin van je leven. Dit gebeurt op basis van 4 pijlers:

De DNA Code van je Ziel: Deze verzameling van persoonlijke eigenschappen zijn de basis van wie je werkelijk bent. Door te handelen in de dagdagelijkse praktijk in lijn met deze eigenschappen en dus met je Ziel, vind je voldaanheid in het leven.

De Coaching: Coaching gebeurt zowel individueel als in groep. Het is een ondersteuning bij de ontdekking van jezelf. Immers, een gesprekspartner die je kan confronteren met jezelf, helpt je stil te staan bij wie je bent, wat je doet en wat je werkelijk wil.

Aanvragen: Bij de zoektocht naar jezelf bieden wij een aantal aanvragen aan die je helpen bij je eigen zoektocht. Naast de DNA Code kan een meer uitgebreid DNA Rapport aangevraagd worden en een omvangrijke Zielsanalyse.

Onze boeken: In de afgelopen 20 jaar hebben we meer dan 10 boeken gepubliceerd. Het zijn naslagwerken die je toestaan om op je eigen tempo de materie te verwerken en zijn een inspiratiebron die je kan te raadplegen wanneer het jou uitkomt.

Wil je wat aanvragen of bestellen? Dit kan via ONLINE.

Wie zijn wij?

Het Centrum voor Spiritueel Inzicht wordt geleid door William Gijsen en Boudewijn Donceel. William Gijsen legt zich in het Centrum voor Spiritueel Inzicht toe op spiritual coaching en zingevingstherapie. Sinds 1994 maakt hij gebruik van de openbaringen door Meester Anthon over de evolutie van de Ziel en het Nieuwe Tijdperk. Boudewijn Donceel koos na twintig jaar als topmanager gewerkt te hebben in de bedrijfswereld voor een totaal ander pad en houdt zich in het Centrum bezig met het bevorderen van spiritueel inzicht bij het maken van zielskeuzes.

Wil je een persoonlijk gesprek of deelnemen aan een van de activiteiten van het Centrum neem dan met ons contact op. Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0032 11 44 81 19 of per mail william@williamgijsen.org.

Het Centrum voor Spiritueel Inzicht is centraal gelegen in Bocholt (B) op 2 km van de grens met Nederland. Ons adres: Hamonterweg 133 in 3950 Bocholt (gehucht Lozen).