DNA CODE en DNA RAPPORT

Centrum voor Spiritueel Inzicht

De DNA Code van je Ziel (1p) geeft je Geboortecode, Evolutiecode, je Type en je Basisprofiel weer. Het rapport geeft je enkel de code, tekst en uitleg vindt je in onze boeken. 

Het DNA Rapport (4p) is recent vernieuwd. Het is een uitgebreide versie van je DNA Code met tekst en uitleg en bevat alle aanvullende Zielseigenschappen: Levensopdracht, Leeftijdscode,  Sfeergedrag, Hindernisgedrag, Correctiegedrag en de Relatiecodes, Venus Mars Valkuil en Vereffenaar, Q-Code, C-Code en Z-Code. Bij opvraging van je DNA Rapport krijg je ook een update van je Evolutiecode. 

Wat kost een aanvraag?

  • DNA Code, nieuw: 30 €.
  • DNA Rapport, nieuw: 80 €.
  • DNA Rapport, DNA Code reeds opgevraagd: 65 €.
  • DNA Rapport, aanvulling op een eerder aangevraagd DNA Rapport: 35 €.

Je krijgt een korting van 5  op je aanvraag als je ons werk bespaart door een brief te sturen naar ons Centrum met je aanvraag met vermelding van je mailadres of een aan jezelf gerichte antwoordenvelop met (Nederlandse of Belgische) postzegel. Het geld stuur je mee in de envelop (waarmee je ons administratief werk bespaart).

Betaling per overschrijving kan op volgende rekeningen: 

  • In België (BNP): Soulsystrum bvba BE69 2350 0604 0078.
  • In Nederland (ING): W. Gijsen NL93 INGB 0007 1560 73.

Voer de betaling uit met vermelding van je naam en de aanvraag. Vul tevens het  formulier “vraag aan” in voor een vlotte afhandeling. Wil je meerdere aanvragen doen, vul dan voor ieder persoon het formulier in.

Je code wordt gemaakt zodra de betaling is ontvangen.