CORRELATIES

Coaching – Centrum voor Spiritueel Inzicht

Lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als mens slaag je er echter niet in steeds je Zielenpad foutloos te volgen. Meer nog, fouten maken is onderdeel van je leerproces.

Het handelen tegen de ziel heeft lichamelijke gevolgen. Lichaamsenergieën maar ook het lichaamsvocht ondervindt hierdoor blokkades.

Correlatietherapie is een combinatie van  manuele technieken die werken in de diepte. Door specifieke punten op het lichaam aan te spreken en blokkades op te sporen, kan de verbinding tussen lichaam en ziel worden gestimuleerd.

De behandeling laat toe blokkades en oude patronen te benoemen, zodat de bijhorende gevoelens kunnen worden verwoord en het noodzakelijke inzicht kan worden gevonden. Zo ruim je ballast uit het verleden en wordt lichaam en ziel optimaal in verbinding gebracht.

Dit leidt tot helderheid en duidelijkheid, de noodzakelijke zekerheid om je eigenheid intuïtief te herkennen en daarnaar te handelen. Het is de basis van innerlijke en uiterlijke rust en voldaanheid.

Om de Correlatie-therapie zijn effect te laten hebben zijn 3 sessies van anderhalf uur aangewezen.

Interesse? Neem dan met ons contact op of vraag de brochure aan. HOME